Heerlijk vakantiehuis gelegen in de rustige urbanisatie Serra Brava. De villa beschikt over 4 slaapplaatsen, 1 badkamer en een praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. (2024)

'); }); $slider.on('afterChange', function (e, slick) { $slider.find('.slick-counter').html(slick.currentSlide + 1 + ' / ' + slick.slideCount); if ($('.slick-current iframe').length) { $('.accommodation-title-container, .slick-counter, .vid-container').hide(); if (typeof (player) == 'object' && player.stopVideo === "function") { player.stopVideo(); } } else { $('.accommodation-title-container, .slick-counter, .vid-container').show(); if (typeof (player) == 'object' && typeof player.stopVideo === "function") { player.stopVideo(); } } }); $slider.on('beforeChange', function () { var nextSlide = $(this).find('.slick-active').next(); var nextSlideImgSrc = nextSlide.find('img[data-lazy]'); nextSlideImgSrc.attr('src', nextSlideImgSrc.attr('data-lazy')); window._setters.imgasbg.apply($('.img-holder', nextSlide)[0]); nextSlideImgSrc.removeAttr('data-lazy'); nextSlide = nextSlide.next(); nextSlideImgSrc = nextSlide.find('img[data-lazy]'); nextSlideImgSrc.attr('src', nextSlideImgSrc.attr('data-lazy')); nextSlideImgSrc.removeAttr('data-lazy'); nextSlideIframe = nextSlide.find('iframe[data-framesrc]'); if(nextSlideIframe) { nextSlideIframe.attr('src', nextSlideIframe.data('framesrc')); } }); $slider.slick({ lazyLoad: 'ondemand', arrows: false, fade: false, infinite: true, adaptiveHeight: true, asNavFor: '.slider-nav', }); $(".slider-nav-container .nextslide").on('click', function () { $('.slider-nav').slick('slickNext'); }); $(".slider-nav-container .prevslide").on('click', function () { $('.slider-nav').slick('slickPrev'); }); $(".accommodation-slider.slider .nextslide").on('click', function () { $slider.slick('slickNext'); }); $(".accommodation-slider.slider .prevslide").on('click', function () { $slider.slick('slickPrev'); }); $(".slider-nav-container").removeClass('collapse'); }); });

Heerlijk vakantiehuis gelegen in de rustige urbanisatie Serra Brava. De villa beschikt over 4 slaapplaatsen, 1 badkamer en een praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. (79) 6 Personen

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Heerlijk vakantiehuis gelegen in de rustige urbanisatie Serra Brava. De villa beschikt over 4 slaapplaatsen, 1 badkamer en een praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. (82) Internet gratis

  • Spanje >
  • Costa Brava >
  • Lloret de Mar >
  • Serra Brava >
  • Caprice

Super 6-persoonsvilla met privé zwembad en veel privacy, vlakbij Lloret de Mar

Prachtige 6-persoonsvilla met privé zwembad en groot zonneterras. Het strand Cala Canyelles is maar 3km van je villa. Hier kan jij en je vrienden genieten van het Spaanse leven!

Gastbeoordelingen (39)

  • Deze villa is 240 keer geboekt
  • 1226 gasten hebben van deze villa genoten
  • Deze villa is 28 keer bekeken vandaag

Locatie (7.5)

Comfort: (6.7)

Algemene indruk: (6.8)

Prijs / kwaliteit: (6.5)

Beschikbaarheid

Heerlijk vakantiehuis gelegen in de rustige urbanisatie Serra Brava. De villa beschikt over 4 slaapplaatsen, 1 badkamer en een praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. (83)

Beschrijving

Beschrijving

Uw vakantievilla nabij Lloret de Mar

Het is tijd om bij te komen van het drukke jaar en vakantie te komen vieren in Spanje, Club Villamar heet je welkom! Deze knusse vakantievilla ligt in de groene woonwijk Serra Brava, op een steenworp afstand van het altijd bruisende Lloret de Mar. Deze wijk is gebouwd in de bergen en de villa heeft een fenomenaal uitzicht op de blauwe Middellandse Zee. Maar 3km en je staat op het strand van Cala Canyelles waar je een co*cktail kunt drinken op het strand, of kan genieten van de Spaanse keuken vlakbij in het kleine haventje. Caprice heeft precies wat je zoekt, slaapplaatsen voor 6personen een geweldig privé zwembad en genoeg ruimte en privacy in en om het huis om van deze vakantie een top vakantie te maken. Ga je vanavond zelf koken in de keuken met 4 rings-kookplaat, vaatwasser, koelkast, magnetron en wasmachine of ga je paella eten in het restaurantje met terras aan het zwembad, waar de kinderen zich zeker zullen vermaken, op maar een halve kilometer afstand van je villa? Boek snel deze villa en vier je vakantie aan het zwembad van Caprice!

De omgeving van uw vakantievilla

Als het om vakantie vieren gaat ben je in Lloret de Mar op de juiste plek! De gezellige vill ligt op een steenworp afstand van een leuk restaurantje met zonnig terras en publiek zwembad. Maar je zit natuurlijk ook zo in de gezellige drukte van Lloret de Mar, ga dan zeker lekker paella of tapas eten aan de boulevard. Met de casino’s, gezellige restaurantjes, zonnige terrasjes en vele discotheken hoef je niks te missen. Tel daarbij op het zonnige strand, lekker dobberen in de zee, spelen in de golven, zandkastelen bouwen? Misschien wel een actieve dag met parasailen, waterskiën, bungee jumpen of kajakken! Alle ingrediënten voor een top vakantie. Wil je een dag onthaasten, ontdek de Costa Brava dan per rondvaartboot of duik de geschiedenis in van de omgeving. Lloret de Mar is ontstaan uit pre-Romeinse nederzettingen, die nu nog bezichtigd kunnen worden. Hoogtepunten van deze architectonische schatten zijn de kerk van San Roma, het kasteel Sant Joan en de vele kapelletjes. Even er een dagje tussen uit? Een klein uurtje rijden en je bent in Barcelona. Barcelona is de stad van shoppen, gezellige eettentjes en natuurlijk de Ramblas. Wat een super leuke plek, de beste combinatie tussen ontspanning en vermaak. Boek snel voordat het te laat is en iemand anders deze droomvakantie boekt!

Helaas zijn groepen jongeren (gemiddelde leeftijd lager of gelijk aan 25) niet toegestaan in deze vakantiewoning.

Registratienummer: HUTG-016595

SlaapkamersHeerlijk vakantiehuis gelegen in de rustige urbanisatie Serra Brava. De villa beschikt over 4 slaapplaatsen, 1 badkamer en een praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. (84)

Slaapkamer 1: 1x Tweepersoons bed

Slaapkamer 2: 2x Eenpersoons bedden

Slaapkamer 3: 2x Stapelbedden

BadkamersHeerlijk vakantiehuis gelegen in de rustige urbanisatie Serra Brava. De villa beschikt over 4 slaapplaatsen, 1 badkamer en een praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. (85)

Badkamer 1: Douche, Wastafel, Toilet

Faciliteiten

Algemeen

  • internet toegang
  • airconditioning
  • prive zwembad 32 m²

Op het perceel

  • balkon
  • terras
  • buitenverlichting
  • tuin
  • barbecue

keuken

  • 4 rings kookplaat
  • oven
  • magnetron
  • koelkast
  • broodrooster
  • vaatwasser
  • wasmachine

woonkamer

  • openhaard

Entertainment

  • cd-speler
  • radio
  • dvd-speler
  • Kabel tv

Aankomst- en vertrektijden

Aankomst: Vanaf 16:00 voor 21:00

Vertrek: Voor: 10:00

Omgeving

Lees meer over:

  • Spanje >
  • Costa Brava >
  • Lloret de Mar
  • >
  • Serra Brava

Heerlijk vakantiehuis gelegen in de rustige urbanisatie Serra Brava. De villa beschikt over 4 slaapplaatsen, 1 badkamer en een praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. (86)Omgeving

  • Afstand tot strand: 3 km
  • Afstand tot winkels: 2 km
  • Afstand tot nachtleven: 3 km
  • Afstand tot restaurants: 500 m

Heerlijk vakantiehuis gelegen in de rustige urbanisatie Serra Brava. De villa beschikt over 4 slaapplaatsen, 1 badkamer en een praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. (87)Luchthavens:

  • Girona (a Ryanair destination):38 km
  • Barcelona:85 km

Diensten

Inbegrepen diensten

Water inbegrepen
Electriciteit inbegrepen
Gas inbegrepen

Verplichte diensten

Schoonmaak US$130,66 , te betalen bij aankomst
Handdoeken US$8,17 per persoon , te betalen bij aankomst
Borg: US$544,40 , te betalen bij aankomst

Optionele diensten

Bedlinnen inbegrepen per persoon
Babybedje inbegrepen
Babystoel inbegrepen
Internet inbegrepen
Air conditioning US$11,66 per dag , te betalen bij aankomst
Huisdieren US$9,33 per dag , te betalen bij aankomst
Annuleringsfonds: 6.80% van het totale bedrag

Meer informatie

Als u meer wilt weten over het 'hoe een villa te reserveren' of als u nog andere vragen heeft, die u niet beantwoord vindt, neemt u dan graag contact met ons op. Dat kan telefonisch op (+31) (0)30 808 0014 of per email (altijd binnen 24 uur antwoord, maar vaak veel sneller). Onze medewerkers staan u zo snel mogelijk te woord. Als u er door de drukte telefonisch niet gelijk doorkomt, probeert u het dan graag nogmaals.

Heerlijk vakantiehuis gelegen in de rustige urbanisatie Serra Brava. De villa beschikt over 4 slaapplaatsen, 1 badkamer en een praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. (2024)
Top Articles
charlotte auto parts - by owner "chevy" - craigslist
charlottesville auto parts - by owner - craigslist
NOAA: National Oceanic & Atmospheric Administration hiring NOAA Commissioned Officer: Inter-Service Transfer in Spokane Valley, WA | LinkedIn
Caesars Rewards Loyalty Program Review [Previously Total Rewards]
Kansas City Kansas Public Schools Educational Audiology Externship in Kansas City, KS for KCK public Schools
Mate Me If You May Sapir Englard Pdf
Retro Ride Teardrop
EY – все про компанію - Happy Monday
Jesus Revolution Showtimes Near Chisholm Trail 8
123Moviescloud
Synq3 Reviews
Local Collector Buying Old Motorcycles Z1 KZ900 KZ 900 KZ1000 Kawasaki - wanted - by dealer - sale - craigslist
Belle Delphine Boobs
Swedestats
Nhl Wikia
Milspec Mojo Bio
Vipleaguenba
Conan Exiles: Nahrung und Trinken finden und herstellen
Ruse For Crashing Family Reunions Crossword
Lola Bunny R34 Gif
A Biomass Pyramid Of An Ecosystem Is Shown.Tertiary ConsumersSecondary ConsumersPrimary ConsumersProducersWhich
Yisd Home Access Center
Craigslist Apartments Baltimore
Craigslist Pennsylvania Poconos
Aliciabibs
Crossword Help - Find Missing Letters & Solve Clues
Https E22 Ultipro Com Login Aspx
Anonib Oviedo
Barista Breast Expansion
Blackboard Login Pjc
Mikayla Campinos: Unveiling The Truth Behind The Leaked Content
How do you get noble pursuit?
Xxn Abbreviation List 2023
Craftsman Yt3000 Oil Capacity
Craigslist/Phx
Vip Lounge Odu
Angel del Villar Net Worth | Wife
Ofw Pinoy Channel Su
RUB MASSAGE AUSTIN
Metro By T Mobile Sign In
Waffle House Gift Card Cvs
Gpa Calculator Georgia Tech
Omaha Steaks Lava Cake Microwave Instructions
2023 Fantasy Football Draft Guide: Rankings, cheat sheets and analysis
Bill Manser Net Worth
Courtney Roberson Rob Dyrdek
FedEx Authorized ShipCenter - Edouard Pack And Ship at Cape Coral, FL - 2301 Del Prado Blvd Ste 690 33990
Best Suv In 2010
How to Connect Jabra Earbuds to an iPhone | Decortweaks
Espn Top 300 Non Ppr
6463896344
What Time Do Papa John's Pizza Close
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 5793

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.